06 70 719 4557 info@pur-laposteto.hu
Oldal kiválasztása

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MIKOR SZIGETELJÜNK?

A felületnek száraznak és pormentesnek kell lennie. A kivitelezéshez tehát a legjobb a száraz, meleg  időjárás. 

MENNYIBE KERÜL?

A négyzetméterár sokmindentől függ: felület mérete, választott vastagság, testsűrűség, uv védelem, földrajzi hely, felület előkészítése, épület megközelíthetősége, takarások stb. Kérje ajánlatunkat és 24 órán beárazzuk a projektet.

MIért jobb mint a bitumenes szigetelés?

Egy kátrányos szigetelés előtt le kell tisztítani a felületet, különben előbb-utóbb az új réteg is el fog szakadni (legkésőbb akkor, ha rálépnek). A régi rétegek bontása, a hulaadék elszállítása igen költséges.

A bitumenes szigetelés nem ad hőszigetelést! Ha Ön az épület fenntartásának költségein is faragna, ill. javítaná a komfortérzetét, úgy a bitumenes réteg alá hőszigetelést kell fektetni. Ezt gyakran más-más cégek végzik, ami költséges, időígényes, ráadásul a többlécsős rétegrend miatt magasabb a hibalehetőég, ill. jelentős költségei lehetnek az esetleges beázásoknak. A purhab egy lépésben ad hő- és vízszigetelést!

 

Hogy kezdjünk hozzá?

Ha Önnek szimpatikus az általunk kínált technológia, küldjön egy emailt a szigetelendő felület leírásával. Mi 24 ürán belül eljuttatjuk Önnek kiindulási árajánlatunkat. Amennyiben Önnek elfogadható a vállalási ár, úgy üzletkötőnk 1-2 héten belül felkeresi személyesen is a részletek tisztázása végett. Megegyezés esetén általában 2-3 héten belül felvonulunk a munkára. A  zártcellás purhabbal történő lapostető szigetelést normál időjárási viszonyok között igen nagy haladással végezzük: egyetlen csapattal akár napi 300 m2 szigetelése lehetséges!